Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

De Nacht van het Dorp 18 augustus 2014

Tijdens deze bijzondere nacht zal het hele bedrijfs- en verenigingsleven zijn deuren open zetten om zich te presenteren. ‘Kennismaking’, ‘zelf ervaren’ en ‘samen doen‘ zijn de sleutelbegrippen die hier als kreten bij benoemd kunnen worden. Kijk voor de Nacht van het Dorp bij u in de buurt bij Data en Locaties. 

De Nacht van het Dorp is een nieuw initiatief om niet alleen de dorpsbewoners het aanbod van hun eigen dorp te laten zien, maar ook om bedrijven en organisaties onderling met elkaar kennis te laten maken, waardoor er een onderlinge (vertrouwens-) band kan ontstaan en, wie weet een toekomstige samenwerking. 

Tijdens de Nacht van Dorp zullen alle aangesloten bedrijven, organisaties en maatschappelijke organisaties in het dorp zijn of haar deuren open zetten en iedere dorpsbewoner uitnodigen om een kijkje in de keuken te nemen. Een rondleiding, een quiz, een spel of een andere activiteit zullen je actief betrekken bij deze Nacht en laat een nieuw licht schijnen over het bedrijfs- en verenigingsleven. 

Een bezoek aan een bedrijf dat nog niet bekend, meedoen met de activiteiten van een nog nooit eerder bezochte vereniging en een kijkje nemen bij oude basisschool. Alles is mogelijk in deze Nacht! Kennismaken met iedereen, ontmoeten van nieuwe mensen en samenwerken aan de toekomst, dat is de Nacht van het Dorp.

Romokiev Slaaphygiëne is ook deelnemer van "De Nacht van het Dorp" in Beesel. Vanaf 18:00u tot 22:00u bent u van harte welkom om in onze stand kennis te maken met onze diensten.