Werkwijze

Onze 4 fasen reiniging

Fase 1

Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van het matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2

Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op het matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3

In deze fase wordt het matras behandeld met UVC-stralen, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4

Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen.

Allereerst voeren wij een testreiniging uit. Hierbij laten wij u zien wat er uit uw matras komt bij 2 minuten reinigen. Daarnaast voeren wij een allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergie verwekkende stoffen in uw matras aan. Zo kunnen wij bepalen of een hoofdreiniging noodzakelijk is.

Is een hoofdreiniging van belang, dan hanteren wij de gepatenteerde 4 fasen reiniging:

Fase 1
Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2
Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.


Fase 3
In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4
Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.